Nya hyllor till hemmet

Dags för fler bokhyllor? Kanske har du köpt mycket böcker på senare tid. Det kan också vara souvenirer från resor som kräver mera plats. Oavsett vad du fyller dina hyllor med, märker du nog att du behöver fler med tiden.

Expandera på rätt ställen

Det fina med hyllor är att det finns så många varianter, att det går att placera en hylla i nästan varje utrymme. Därför är hyllorna viktiga vare sig du behöver satsa hårt på att få in mycket på litet utrymme eller har ordentliga ytor att bre ut dig på. För hyllor skapar en känsla av extra utrymme samtidigt som de ger dig plats att förvara saker på. Kanske har du en sakta växande samling av något slag som du vill ha synlig och till hands?

Hyllor på längden och tvären

Se dig om i din bostad och fundera på var en ny hylla kan få plats. Tänk sedan vidare på hur en sådan hylla bäst kan kombinera funktion med utseende. När det gäller möbler är estetik oftast minst lika viktigt som funktion, och ur den synpunkten är hyllan möblernas möbel. Du kan kolla online om hur du kan kombinera olika delar för att få precis den hylla som passar dig.