Snygga till i ditt badrum

När det gäller att inreda ett badrum handlar det inte bara om att välja kakel, att köpa kommoder, eller liknande. Trivseln kommer lika mycket från mindre detaljer i inredningen, och därför vill vi uppmärksamma några enkla sätt som du kan ta till dig för att slippa dyra utgifter eller jobbiga processer. Det ska vara enkelt och lättillgängligt att få ett fint badrum.

Inredningstips till ett trivsamt badrum

För det första kan du personifiera ditt badrum genom att sätta upp posters eller tavlor. Dessa kan du fästa på väggen, ställa på en tavelhylla, eller placera på en bänk eller en större yta vid handfatet. Dessa kan du matcha riktigt snyggt med doftljus eller doftpinnar, dessutom.

Andra mindre detaljer som kan lyfta ditt badrum är en fin tvålpump, tandborstställ eller en tandborstmugg, och stilrena necessärer. Andra mindre vanliga alternativ är även fodral till tandkrämstuber och doftpåsar.

Detta och mycket mer kan du handla online, och då kan du även passa på att köpa nya handdukar, badlakan och badrockar. Innan du lägger din beställning rekommenderar vi även att du kikar på belysningen som erbjuds. Inget är ju värre än att ha ett fint badrum som inte är funktionellt tack vare dålig belysning. Eller värre ändå, om belysningen är för skarp så att badrummet känns sterilt.